Méteráru, rövidáru üzletek, textil kereskedések Budapesten

GPS: 47.52426,19.083258  •  Nagyobb térkép

Ben-Tex Trade Kft. / rövidáru kiskereskedés, nagykereskedés

Cím: 1135 Budapest, Mór utca 16.
A kereskedés mellett saját parkolónk áll vevőink rendelkezésére.
Telefon: 349-1508
Mobil: 06 30-280-9109
Web: http://www.bentex.hu/
E-mail:
Nyitva: H-P.: 8-16

 

Gumik, zippzárak, gombok, cérnák, zsinórok, rojtok, vállpárnák, vállfák, méretjelzők, kezelési útmutatók, farmerkellékek, és minden egyéb ami a szabáshoz varráshoz, és díszítéshez szükséges! Nagy választékban!

Cégünk a Ben-Tex Trade Kft. 1996-ban alakult, jogelődjeit figyelembe véve azonban 30 éve van jelen a divatárugyártásban ill. kereskedelemben. Az alapító, egyszemélyes vállalkozásból (szabóság, filmnyomás, majd divatáru kellék nagykereskedelem) fejlesztette egy családi együttműködésen alapuló stabil gazdasági társasággá Ben-Texet. Mai fő profilunk a ruházati kellékáru kis és nagykereskedelem teljes mértékben kielégíti a divatáru készítőket, varrodákat, viszonteladókat, és nem utolsó sorban a háztartásokat, amelyre a jövőben még nagyobb figyelmet szeretnénk fordítani. Nagykereskedelmi raktárunk Budapesten a XIII. Mór u. 16. szám alatt található parkolási lehetőséggel és kényelmes udvarias kiszolgálással várjuk kedves vevőinket. Kiskereskedelmi üzletünk szintén itt található, ahol háziasszonyok és varrónők válogathatnak kedvükre a rengeteg. termékből. Vidéki vevőinket postai utánvéttel történő szállítással is kiszolgáljuk.

 

Tovább az üzlet honlapjára: http://www.bentex.hu/

 

Vissza  •  Rossz a telefonszám? Elköltözött az üzlet? Jelezze!

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.