Méteráru, rövidáru üzletek, textil kereskedések Budapesten

GPS: 47.494029,19.079658  •  Nagyobb térkép

Dodi Kft. / Lakás textil, bútor szövet

Cím: 1081 Budapest, Népszínház utca 47.
Telefon: 06 1 333-8513
Web: http://www.dodikft.hu/
Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 10-13

 

Cégünk közel 40 éve foglalkozik bútorszövetek és kárpitoskellékek forgalmazásával.

A kezdeti években túlnyomórészt az akkor még meglévő hazai textilipar termékeit forgalmaztuk. Ma már azonban a világ 14 országából importálunk, köztük a szakma piacvezető gyártóitól]. Textilipari termékeink javarészt Belgiumból, Németországból, Olaszországból és Törökországból származnak. Bútorszöveteink mellett természetesen habszivacsot és a kárpitoskellékek színes skáláját is kínáljuk.

A VIII. Népszínház utca 37. szám alatti üzletünkbe 1993 óta várjuk kedves Vásárlóinkat. Klasszikus bútorszöveteink mellett az üzletben lehetőség van habszivacs azonnali méretre vágására is.

A VIII. Népszínház utca 47. alatt lévő kis- és nagykereskedésünk 1998-ban nyitotta meg kapuit, 250 négyzetméteren. A széles bútorszövetválaszték mellett habszivacsot és kárpitoskellékeket is nagy választékban forgalmazunk.

Várjuk bútorgyártók, kárpitosok, kereskedők és magánszemélyek megkereséseit illetve megrendeléseit, melyeket igyekszünk reális áron, jó minőségben és gyorsan teljesíteni.

 

Tovább az üzlet honlapjára: http://www.dodikft.hu/

 

Vissza  •  Rossz a telefonszám? Elköltözött az üzlet? Jelezze!

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.