Méteráru, rövidáru üzletek, textil kereskedések Budapesten

GPS: 47.479525,19.037276  •  Nagyobb térkép

KENAG Textil / Budai textilház

Cím: 1113 Budapest, Villányi út 30/b. (Textilház)
Telefon: 209-2552
Web: http://www.kenag.hu/
E-mail:
Nyitva: Hétköznap 10.00-18.00 Szombat 10.00-13.00

 

Kenag Kft.

Több mint 10 éve foglalkozik lakástextilek, bútorszövetek és szőnyegek közvetlen gyári beszerzésével, forgalmazásával.

Üzletágaink, termékcsoportok:

  1. TEXTIL NAGYKERESKEDELEM. 1000 nm-en árusítunk lakástextilt, bútorszövetet, dekorvásznat, steppelt flízt, damasztot, ágynemű és konyhai textil alapanyagokat, asztalneműt, műbört, művelúrt, vízlepergető textilt, bélésanyagok, sátoponyva- és molinoanyagot, függöny elkötőket, rojtot és paszományt.
  2. KIZÁRÓLAGOS MÁRKAKERESKEDŐKÉNT FORGALMAZZUK Magyarországon több belga textilgyár egyedi lakástextil és lakásdekorációs termékét. Kínálunk gobelin, zsenília díszpárnákat, ágytakarókat, faliképeket, díszterítőket, és mindezeknek „paneljeit” is, hogy vevőink saját ötleteik alapján is feldolgozhassák.
  3. STOCK KERESKEDELEMBEN IS ÉLEN JÁRUNK, mivel neves belga textilgyárak maradék készleteinek állandó nagy tételű felvásárlásával és értékesítésével is foglalkozunk.
  4. SZŐNYEG NAGYKERESKEDELEM ÉS DISZKONT ÉRÉKESÍTÉS. Termékeinket közvetlen gyári beszerzésből kínáljuk. Modern és hagyományos mintával kínálunk különböző minőségű szőnyegeket. Kínálatunkban megtalálhatóak a gyapjú, zsenília, viszkóz, polypropilén alapanyagú, a legújabb trendnek is megfelelő szőnyegek, de árusítunk partnercégünk által készített olcsó lábtörlőket is.
  5. VARRODAI SZOLGÁLTATÁS REÁLIS ÁRAKON. Megrendelésre varrást kisebb és nagyobb tételben is vállalunk.

 

Tovább az üzlet honlapjára: http://www.kenag.hu/

 

Vissza  •  Rossz a telefonszám? Elköltözött az üzlet? Jelezze!

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.